به گزارش قدس آنلاین برنامه "گفتوگوی سیاسی" با موضوع (نگاهی به حماسه تاریخی مردم ایران در ۹ دیماه ۸۸ و بر اساس ویژگیهای بصیرت مردم ایران اسلامی بررسی اهمیت حضور مردم در ۹ دیماه ۹۸) با حضور سردار حسین نجات، معاون فرماندهی سپاه روانه آنتن شبکه رادیو گفتوگو شد.
حسین نجات با اشاره اعتراضات سال ۹۶ در مصاحبه با رادیو گفتوگو عنوان کرد: ساز و کار کشور ما ذاتا به شکلی است که مردم میتوانند اعتراضاتشان را منتقل کنند. وقتی مشکل پیش میآید که افرادی اعتراضاتی دارند که احساس میکنند با آمدن به خیابان باید اعتراضشان را به گوش مسئولان برسانند، معمولا این قشر وقتی می خواهند به خیابان بیایند، اعتراضاتشان مسالمتآمیز است، اما در فتنه ۹۶ افرادی که به مال باختگان کاسپین اعتراض داشتند و به خیابان آمدند اقدامی مسالمتآمیز را برگزار کردند و در بسیاری از شهرها وقتی فرمانده نیروی انتظامی برای آنها سخنرانی کرد، قانع شدند و محل را ترک کردند.
وی افزود: لذا مشکل آنجا پیش میآید که افرادی میخواهند از احساسات پاک مردم استفاده کنند و سوار بر اعتراضات شوند و سمت و سوی اعتراضات را به طرف اصل نظام ببرند و شروع به تخریب و آسیب رساندن به اموال عمومی میکنند، سال ۹۶ چنین اتفاقی افتاد و در واقع افرادی اعتراضاتی به بنگاههای اقتصادی داشتند و این اعتراض را از جمله در مشهد با حضور در خیابان اعلام کردند، این اعتراضات در برخی نقاط به خشونت کشیده شد و بلافاصله منافقین، سلطنتطلبها، صهیونیستها و رادیوهای بیگانه از این فضا سوءاستفاده کردند و همین که مردم عادی صفشان را از اغتشاشگران جدا کردند، فتنه خوابید.
معاون فرماندهی سپاه ادامه داد: سال ۹۸ نیز اینطور بود که برخی به گرانی بنزین و نحوه اطلاعرسانی آن اعتراض داشتند، شاید اگر نحوه اجرا را با توجیه افکار عمومی خوب انجام میدادند، چنین اتفاقاتی رخ نمیداد، لذا اعتراضات صبح جمعه و شنبه عمدتا اعتراضات مدنی بود که انجام شد، ولی جریان ضد انقلاب با سازماندهی برخی از اشرار بر موج اعتراضات سوار شدند و روند اعتراضات را به سمت حمله به فروشگاهها، بانکها و اموال عمومی بردند که اتفاقات بدی رخ داد. در این میان باز هم مردم معترض به قیمت بنزین به محض اینکه شرارت دیدند، صف خودشان را جدا کردند.
سردار حسین نجات گفت: لذا مردم حتی اگر پیامی هم نمیآمد به مجرد اینکه شرارت را دیدند، صف خود را از اشرار و ضد انقلاب جدا می کردند، چنانکه در اعتراضات سال ۹۶ هم کسی پیامی نداد، اما مردم هوشیارانه سریع صف خود را جدا کردند. از آن طرف پیام رهبری صبح روز یکشنبه باعث شد که جریانهای سیاسی احساس کنند، جریان توطئه در کار است و نباید راه غیرمنطقی را طی کنند. این پیام باعث شد که جریانهای سیاسی نیز از اغتشاشات اعلام برائت کنند و جریانهای امنیتی توانستند کار خودشان را انجام دهند، البته نوع جریان سال ۹۶ و ۹۸ با قضیه ۷۸ و ۸۸ به لحاظ ماهیت متفاوت است.
وی افزود: شروع کننده جریان ۷۸ و ۸۸ یک جریان سیاسی بود، یعنی جریان سیاسی که ما آنها را جریان لیبرال غربزده میدانیم که معمولا سیاستهای نظام جمهوری اسلامی را بر نمیتابند برای اینکه بتوانند از شرایط اتفاقات به وجود آمده بهرهبرداری سیاسی بکنند، اردوکشی خیابانی راه انداختند. این جریان سیاسی که اردوکشی خیابانی راه انداخت، جریان ضد انقلاب و رسانههای خارجی بر آن سوار شدند، یعنی موسوی و جریان فتنه ۸۸ لجاجتی داشته اند که شروع کار بود، ولی حرکتی که آنها شروع کردند، ادامه دهنده آن جریانهای ضد انقلاب خارج از کشور بودند.
معاون فرماندهی سپاه در مصاحبه با رادیوگفتوگو عنوان کرد: فتنه ۹۶ و ۹۸ ماهیت اعتراضی داشت که شروع آن بر اساس اعتراض مردمی بود، ولی جریان ضدانقلاب بر اعتراضات مردمی سوار شد و هیچ جریان سیاسی از اعتراضات ۹۶ و ۹۸ حمایت نکرد و مردم سریعا صف خودشان را از آشوبگران جدا کردند.
نظر شما